Wyjeżdżam |
Autor |
Wiadomość |
Czesiu
Administrator
imie: Grzegorz
|
Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 19:01 Wyjeżdżam
|
|
|
Witajcie!
Część z Was już wie, inni dowiedzą się teraz. W czwartek emigruję na Zieloną Wyspę, wobec czego przez pierwsze tygodnie, a może i miesiące, moja obecność na forum będzie ograniczona.
Zanim jednak wyjadę, trzeba omówić dwie sprawy.
Administrowanie stroną przekazałem mojemu szwagrowi, Arielowi, bo z nim będę miał najcześciej kontakt, znam go, a poza tym on prowadzi też inne forum, więc się na tym zna. Więc jeśli będziecie mieli jakieś pytania natury technicznej bądź propozycje wymagające ich szybkiego załatwienia, możecie się z nim kontaktować. Do mnie też oczywiście można pisać, ale moje odpowiedzi będą pewnie obarczone sporym opóźnieniem.
W związku z częstym ostatnio pojawianiem się postów wysyłanych przez roboty i konieczności ich kasowania, trzeba ustalić, czy pisanie na forum będzie dostępne jedynie dla zalogowanych użytkowników. Jeśli tak, roboty przestaną wklejać linki, ale osoby nie posiadające konta i niezalogowane będą mogły jedynie czytać forum. Wypowiedzcie się na ten temat, czy to komus przeszkadza, czy nie? Wiem, że sdarzały się poblemy z założeniem konta, ale o ile mi wiadomo, w końcu wszystko się udawało. Jeśli zdania będą podzielone, zobimy ankietę, albo w jednym dziale forum, np. Poznajmy się, będzie można pisać bez konta/logowania. Decyzja należy do Was.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Angel
lots of laugh
imie: Angelika
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 77 Skąd: ?l?sk
|
Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 22:01
|
|
|
Uwazam że każdy powinien miec prawo do wypowiedzenia sie i czesto jest tak ze jesli trzeba sie zalogowac to sobie poprostu darujemy .... no chyba ze nam zalezy to wtedy inna sprawa. Zreszta jestem neutralna i mi pasuje kazda opcja bo czy tak czy siak bedzie okej. Uwazam tylko ze dostep do naszego albumu powinny miec tylko i wyłacznie osoby zalogowane jak jest teraz (tak mi sie wydaje) :wink:
Ciekawe co sadza o tym inni uzytkownic....czekam na opinie
A co do twojego Czesiu wyjazdu to smutno ze cie nie bedzie :( Ale zycze ci szerokiej drogi i powodzenia w tym podobno lepszym świecie:) Pamietaj ze my tu "wirtualnie czekamy" !!!!! :wink: :wink: |
|
|
|
|
maciek_11
pole1: 143
imie: Maciek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 205 Skąd: Ruda ?l?ska
|
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 05:45
|
|
|
moim skromnym zdaniem nic sie nie stanie jezeli wprowadzi sie obowiazek rejestracji zeby mozna bylo pisac. unikniemy zaspamowania Forum a nie jest to znowu az tak ciezki i pracochlonny proces zeby nie mozna bylo 20 sekund na rejestracje poswiecic
pozdrawiam i zycze jeszcze raz powodzenia za wyspie !!
(60% polaków zyje w stresie - reszta w Irlandii :wink: ) |
|
|
|
|
Siwy
nothing
|
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 10:59
|
|
|
ja jestem za tym zeby trzeba bylo sie rejestrowac, bez tego robi sie straszny balagan, nie wpominajac juz o spamujacych botach... |
Ostatnio zmieniony przez Ariel Śro 20 Cze, 2007 15:55, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
beatrix szkrab
imie: joanna
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 11 Sty 2007 Posty: 44 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 13:22
|
|
|
Ja przyłączam się do głosów powyżej zamieszczonych, chociaż miałam pewne kłopoty z rejestracją (zajęło mi to trochę więcej niż 20 sekund):mrgreen: to uważam, że najlepiej jak pisać będą mogli tylko użytkownicy.
Czesiu! Powodzenia na wyspie (-ach) :wink:
Trzymam kciuki!!!!!!! :grin:
Pozdro dla Wszystkich Beatrix |
|
|
|
|
zet
|
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 14:28
|
|
|
jestem również za tym, żeby tylko zarejestrowani użytkownicy mogli pisać. Procedura rejestracji jest krótka i nieskomplikowana. Nie powinna więc stwarzać komukolwiek większych kłopotów. |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
imie: Katarzyna
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 26 Lut 2006 Posty: 220 Skąd: Sędziszów Młp
|
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 14:48 powodzenia
|
|
|
hej
odnosnie pisania na forum,to moze w w jednym miejescu osoby np.w hyde parku niezraejstrowane powinny mieć mozliwośc napisania, a skoro Grześ zostawia strone w dobrych rękach to Ariel będzie kasowłą te roboty...
Cześku 3 mam za ciebie kciuki i zyczę powodzenia ale bedize mi bardzo brakowac ciebie na forum...i wogóle....
berta |
Ostatnio zmieniony przez Berta Pon 07 Maj, 2007 18:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Dana
Hanka
imie: Dana
|
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 17:13
|
|
|
Przyłączam się do powyższych wypowiedzi! Rejestracja nie boli. Jak ja, laik komputerowy dałam radę - to naprawdę musi być to proste.
Powodzenia na obczyźnie Czesiu!
Oby szwagier też nie wyjechał! Bo kiepsko by było.
Pa pa |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
pole1: 7
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 27 Lut 2006 Posty: 143 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 19:45 Rejestracja musi byc
|
|
|
Uważam że przegladanie może być udostępnione osobom niezarejestrowanym, natomiast pisanie i odwiedzanie np albumów czy naszych danych - tylko po rejestracji. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
Angel
lots of laugh
|
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 22:20
|
|
|
No faktycznie bedzie lepiej! Niech tylko osoby zalogowane beda miały mozliwosc wypowiadania sie na forum, a nie zalogowani beda mogli pisac w hydeparku i to doskonałe rozwiazanie jest :wink: !!
ps. ja tez miałam roblemy z rejestracja :D Czesiu .... wiemy cos o tym :D :grin:
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Angel Pon 07 Maj, 2007 22:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
KiTeQ
|
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 10:54
|
|
|
Widze że doszliśmy do konkluzji. Więc może niech tak zostanie właśnie że przeglądać mogą wszyscy [liczy się pomoc dla innych] ale już pisać niech mogą tylko zarejestrowani użytkownicy.
A Ciebie Czesiu nie znam za dobrze ale za całą prace wieeelkie dzięki życze powodzonka na wyspach. pozdrawiam :wink: |
|
|
|
|
kasia
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 09 Paź 2006 Posty: 61 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 11:11
|
|
|
Jeśli ktoś jest chory to zapewne rejestracja nie jest problemem :) |
|
|
|
|
Czesiu
Administrator
|
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 22:55
|
|
|
W takim razie od dzisiaj pisanie na forum (na wszystkich subforach) wymaga logowania.
Dzięki wszystkim za dobre słowa. Jak będę miał okazję, to zaglądne tu, aby podzielić się wrażeniami :) |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
pole1: 7
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 27 Lut 2006 Posty: 143 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Śro 09 Maj, 2007 17:30 Powrót?
|
|
|
A że tak spytam Czesławie nasz, kiedy zamierzasz wrócić na polskie ziemie? |
|
|
|
|
Czesiu
Administrator
|
Wysłany: Śro 09 Maj, 2007 23:06
|
|
|
Hmm, tego jeszcze nie wiem, zależy jak się potoczą moje dalsze sprawy, ale na pewno wrócę :)
Pozdrowienia dla wszystkich |
|
|
|
|
Ariel
imie: Ariel
|
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 08:20
|
|
|
Czesiu napisał/a: | ale na pewno wrócę |
Grzesiu, tylko nie za szybko :) musimy najpierw Ciebie tam odwiedzić na jakieś wakacje :) :wink: |
|
|
|
|
Angel
lots of laugh
|
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 19:29
|
|
|
Nie wiem jak wam ale tak dziwnie bez Czesia teraz bedzie ..... on jest chodzaca encyklopedia zawsze jak go o cos pytałam to udzielał mi wyczerpujacej wypowiedzi :wink: . Na prawde chyle mu za to czoła !!! Od niego dowiedziałam sie wiecej niz od lekarzy u ktorych byłam (a było ich troche) !!!!!
Pozdrawiam |
|
|
|
|
amelkaa
mniam :P
imie: Amelia
|
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 21:35
|
|
|
Czesiu to jest nasz taki prywatny lekarz dermatolog , specjalista od vitiligo :)
a wiedzę na temat bielactwa ma faktycznie większą niż lekarze :):):) zgadzam się |
|
|
|
|
Ariel
imie: Ariel
|
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 11:18
|
|
|
Drodzy Forumowicze,
nie martwcie się Czesiu nie zniknął, będzie zaglądał od czasu do czasu, więc pomoże :wink:
Z drugiej strony to także okazja do zintensyfikowania wymiany informacji i własnych poszukiwań :)
Trzymam za Was kciuki :) i życzę powodzenia pomimo braku obecności Czesia w naszym kraju, ale nie na forum :) |
|
|
|
|
|