"Nowy" administrator |
Autor |
Wiadomość |
Ariel
imie: Ariel
|
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 14:12 "Nowy" administrator
|
|
|
Witam wszystkich,
Jak już większość z Was wie, przejąłem obowiązki administrowania forum od Grzesia :). Wszyscy w razie pytań śmiało mogą pisać w kwestiach technicznych i nie tylko :). Jeżeli coś umknie to wybaczcie, ale czasem tak bywa. Jeżeli tylko coś zauważycie to śmiało piszcie :). |
|
|
|
|
Siwy
nothing
|
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 15:37
|
|
|
no witam. mam pytanie: zmienisz emotki na nowe czy trzeba bedzie czekac na Czesia ? |
Ostatnio zmieniony przez Ariel Śro 20 Cze, 2007 15:44, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 15:40
|
|
|
Witam,
Grzesiu miał wrzucić jeszcze, ale spoko, będą zmienione :) |
|
|
|
|
Angel
lots of laugh
imie: Angelika
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 77 Skąd: ?l?sk
|
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 17:12
|
|
|
Witamy na forum :grin: !!!!!!!! |
|
|
|
|
Czesiu
Administrator
imie: Grzegorz
|
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 19:42
|
|
|
Ariel napisał/a: | Wszyscy w razie pytań śmiało mogą pisać w kwestiach technicznych i nie tylko. |
Np jeśli ktoś będzie potrzebował korepetycji z chemii :)
Emotki już dodane :spoko: jak widać. |
Ostatnio zmieniony przez Czesiu Wto 08 Maj, 2007 19:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
amelkaa
mniam :P
imie: Amelia
|
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 20:04
|
|
|
Mimo,ze jestem tu od niedawna,bardzo mi smutno, ze Czesiu wyjeżdża :( Powodzenia drogi Czesiu!!!!
Ale witam i ja serdecznie nowego "szefa" :) , który ma przeslodki avatar, czy jak się zwą te obrazki, bo sama nie wiem :P |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
imie: Katarzyna
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 26 Lut 2006 Posty: 220 Skąd: Sędziszów Młp
|
Wysłany: Śro 09 Maj, 2007 11:30
|
|
|
Witam nowego "szefa" mam nadzieje ze bedzie mu sie z nami dobrze współpracowało...
podrówka
kaska |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Śro 09 Maj, 2007 11:34
|
|
|
Berta napisał/a: | Witam nowego "szefa" mam nadzieje ze bedzie mu sie z nami dobrze współpracowało... |
Witam serdecznie,
ależ oczywiście, że będzie się dobrze współpracowało. Widać po forum, że stanowicie bardzo zgraną i świetną grupę, więc miło jest dołączyć do Was i Wam pomóc/pomagać :spoko: .
Pozdrawiam
A |
Ostatnio zmieniony przez Ariel Śro 09 Maj, 2007 11:35, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
maciek_11
pole1: 143
imie: Maciek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 205 Skąd: Ruda ?l?ska
|
Wysłany: Śro 09 Maj, 2007 16:20
|
|
|
witamy nowego capo di tutti capi !! :cool: |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
pole1: 7
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 27 Lut 2006 Posty: 143 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Śro 09 Maj, 2007 17:32
|
|
|
Cześć Ariel! Juz po samym avatarze widac że jesteś sympatyczny gość... :razz: :razz: Podlizalam się :) No to chyba pora zakasać rękawy na nową współpracę i cieszyc się że nasze forum się tak wspaniale rozwija! |
|
|
|
|
issska
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 16 Wrz 2006 Posty: 127 Skąd: Ruda ?l?ska
|
Wysłany: Śro 09 Maj, 2007 18:48
|
|
|
witam również
czy ty też plamiasty? czy tylko technicznie nas będziesz wspierał? |
|
|
|
|
beatrix szkrab
imie: joanna
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 11 Sty 2007 Posty: 44 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Śro 09 Maj, 2007 19:26
|
|
|
Witam serdecznie!!!!!
Rekomendacja Czesia to wielkie wyróżnienie, a zarazem wielka odpowiedzialność, żeby utrzymać odpowiednio wysoki poziom Myślę, że Ci się to uda.
Pozdrowienia dla Wszystkich Łaciatych Sióstr I Braci :biggreen:
beatrix |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 08:16
|
|
|
Francesca napisał/a: | Cześć Ariel! Juz po samym avatarze widac że jesteś sympatyczny gość... :razz: :razz: |
Cześć Francesca, Oczywiście :), zresztą trzeba być sympatycznym w gronie sympatycznych
issska napisał/a: | czy ty też plamiasty? czy tylko technicznie nas będziesz wspierał? |
Owszem mam pare plamek, ale po wizycie na słońcu i to są ciemne plamki, czyli piegi :)
A tak poważnie to nie należe do plamiastych, ale i tak jak widzisz będę Was wspierał ;)
beatrix szkrab napisał/a: | Rekomendacja Czesia to wielkie wyróżnienie, a zarazem wielka odpowiedzialność, żeby utrzymać odpowiednio wysoki poziom Myślę, że Ci się to uda. |
Też tak myślę :) A przy odpowiedniej grupie ludzi, wszystko pójdzie bez problemów :cool: |
|
|
|
|
Angel
lots of laugh
|
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 19:24
|
|
|
Widze ze nasze forum ozyło ponownie bo zaobserwowałam pewnien zastój w pisaniu :grin: ale bardzo sie ciesze ze kazdy jest zainteresowany tym co sie zmienia na forum !!!! widzac tworzymy ta zgrana grupe sympatycznych ludzików :biggreen:
No ja rowniez uwazam ze to wielka odpowiedzialnosc przejac ta pałeczke od naszego Czesia ale zapewne wkrecisz sie w nasze towazystwo idealnie ..... a my przyjmiemy nowego Szeryfa jak trzeba prada obywatele ..!!! No to musimy wypić wirtualnie BRUDZIA no jak sadzisz?
A co do tego OBRAZKA Arielu to seryjnie jest super przesłodziuchny :D |
Ostatnio zmieniony przez Angel Czw 10 Maj, 2007 19:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
|
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 19:56
|
|
|
taaaaa obraek bardzo "poprawny politycznie" Szeryfie a ja ty masz na imie..... no chyba ze rodzice mieli fest fantazje, bo znam jednego Ariela..
Kaśka |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 11:27
|
|
|
Angel napisał/a: | No to musimy wypić wirtualnie BRUDZIA no jak sadzisz? |
To kiedy :zdrówko: ? :)
Angel napisał/a: | A co do tego OBRAZKA Arielu to seryjnie jest super przesłodziuchny |
Dziękuję bardzo;
ale i tak Twój jest słodszy :) |
Ostatnio zmieniony przez Ariel Pią 11 Maj, 2007 11:28, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 11:29
|
|
|
Berta napisał/a: | a ja ty masz na imie..... no chyba ze rodzice mieli fest fantazje |
No cóż tak mam na imię naprawdę :) ale może być Vizir lub Omo :)
A rodzice mieli fantazje, to prawda: dużo czytali fantazyjnych ksiąg :) |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
|
Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 17:01
|
|
|
A ja nie mam żadnych "proszkowych skojarzeń". :D Ariel kojarzy mi się z jedną z moich ulubionych bohaterek kreskówek Walta Disneya, już zapewne się domyśliliście... Jak bylam mała tak mocno chcialam być syreną i mieć, nie inaczej ale Ariel na imię... Sympatico sympatico. Dla jasności napiszę że ja nie mam na imię Frania :) |
Ostatnio zmieniony przez Francesca Pią 11 Maj, 2007 17:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 16:33
|
|
|
Z uwagi na mój męski pierwiastek, raczej proszę nie kojarzyć z syrenką :język:
co najwyżej z dobrym duszkiem, o któym pisał Shakespeare :) |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 18:07
|
|
|
Ariel napisał/a: | Z uwagi na mój męski pierwiastek, raczej proszę nie kojarzyć z syrenką :język:
co najwyżej z dobrym duszkiem, o któym pisał Shakespeare :) |
Będzie wedle Twojego życzenia. :) |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 18:33
|
|
|
Merci beaucoup :) syrenka i proszek to najczęstsze skojarzenia, ale można się przyzwyczaić :spoko: |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 18:42
|
|
|
Przynajmiej orginalnie!!!!!!!!! kurde ze moi ni emieli większej fantazji tylko jestem jedną z 900 tysiecy Kasiek!!!!! |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 18:47
|
|
|
Cytat: | jestem jedną z 900 tysiecy Kasiek!!!!! |
Kochana Kasiu! A gdzie się sprawdza ile jest dajmy Kasiek w Polsce? Możesz zapodać linka? A żeby Cię pocieszyć, napiszę że na stówę ja będe miała wiekszy score bo Marysiek jest przynajmniej 3 razy więcej niż Kaś... hehe Ale i tak czuję się wyjątkowa mając na drugie Teresa a z bierzmowania Antosia :) Buźki |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 18:50
|
|
|
a jest taka książka, ale tytułu nie pamiętam, koleznka ma, imiennik ale jet statystyka imin w polsce , i masz racje Maryś jest najwieicej góbo ponad milion, potem Anie a za nimi Kasie..... |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 18:55
|
|
|
Berta napisał/a: | kurde ze moi ni emieli większej fantazji tylko jestem jedną z 900 tysiecy Kasiek |
ale tutaj na forum i tak możesz uważać się za najbardziej wyjatkową Kasię :wink: |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 18:57
|
|
|
Francesca napisał/a: | tak czuję się wyjątkowa mając na drugie Teresa a z bierzmowania Antosia |
to może przyjmiemy Antosia? brzmi bardzo miło
a co tam od dzisiaj jesteś Antosia :wink: :biggreen: |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 19:06
|
|
|
Ariel napisał/a: | Francesca napisał/a: | tak czuję się wyjątkowa mając na drugie Teresa a z bierzmowania Antosia |
to może przyjmiemy Antosia? brzmi bardzo miło
a co tam od dzisiaj jesteś Antosia :wink: :biggreen: |
hehe i Mam zdradzić Franię? :) Musze się poważnie nad tym przespać tzn zastanowic hmm... Antosia-Frania jak kto chce niech mnie zwie :D |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 19:07 dzieki
|
|
|
:drunk: masz u mie jak w banku za tak mile slowa......odrazu mi sie weselej zrobilo.dzieki!!!!!!!! kacha fuckvitiligo
ps.Maciek ten emot jest boski :kijoko: a ch..kij w oko bielactwu nie damy sie!!!!K |
Ostatnio zmieniony przez Berta Nie 13 Maj, 2007 17:39, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 19:09
|
|
|
Berta napisał/a: | a h..kij w oko bielactwu niedamy sie!!!! | To mi się podoba Kasieńko! Odważna i zdeterminowana Baburra z Ciebie :grin: Nie damy się - ole ole :razz: |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 19:22
|
|
|
Francesca napisał/a: | hehe i Mam zdradzić Franię? Musze się poważnie nad tym przespać tzn zastanowic hmm... Antosia-Frania jak kto chce niech mnie zwie |
jak dla mnie nie musisz zdrdzać Frani, po prostu prześpij się jako Frania z Antosią :) i będziesz po prostu dwa w jednym :wink: stąd dwa razy więcej Ciebie a zatem dwa razy milej :biggreen: |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 19:26 Re: dzieki
|
|
|
Berta napisał/a: | :drunk: masz u mie jak w banku za tak mile slowa......odrazu mi sie weselej zrobilo.dzieki!!!!!!!! kacha fuckvitiligo
| ależ proszę bardzo. od tego w końcu ma się swojego admina :tak:
kurcze a z tym piciem, to niedługo chyba muszę sprawić sobie pokaźny magazynek, ale co tam będzie na imprezkę z Wami :drunk: |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 19:29
|
|
|
Francesca napisał/a: | Nie damy się - ole ole |
tak trzymać , zdecydowane i zdeterminowane kobiety :biggreen:
Panowie, szacuneczek :hi: :ave: dla tych Pań... |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
|
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 21:02
|
|
|
Ariel napisał/a: | jak dla mnie nie musisz zdrdzać Frani, po prostu prześpij się jako Frania z Antosią :) i będziesz po prostu dwa w jednym :wink: stąd dwa razy więcej Ciebie a zatem dwa razy milej | Chyba nie "wytrzymię" i buchnę śmiechem na cały dom :hahaha: Fajnie że masz Arielu pogodne nastawienie do świata no i poczucie humoru. z takimi ludźmi bardzo dobrze się współpracuje. :tak: Nooo, tak tak. A poza tym dziekujemy z Kasią za aprobatę naszej optymistycznej postawy. A moja nauka poszla w las. hehe |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 09:27
|
|
|
Francesca napisał/a: | Chyba nie "wytrzymię" i buchnę śmiechem na cały dom :hahaha: Fajnie że masz Arielu pogodne nastawienie do świata no i poczucie humoru. z takimi ludźmi bardzo dobrze się współpracuje. |
śmiech to zdrowie, więc może i Wam pomoże :)
Francesca napisał/a: | A poza tym dziekujemy z Kasią za aprobatę naszej optymistycznej postawy |
w końcu o to chodzi aby optymistycznie nastawiać się do życia pomimo wielu przeciwności :) :tak:
Francesca napisał/a: | A moja nauka poszla w las |
no a duży ten las może uda się coś znaleźć :) :neutral: |
|
|
|
|
Angel
lots of laugh
|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 13:25
|
|
|
Ariel napisał/a: | kurcze a z tym piciem, to niedługo chyba muszę sprawić sobie pokaźny magazynek, ale co tam będzie na imprezkę z Wami |
oj kolejne propozycje spotkania .... jak bym chciala zeby kiedys doszło do tego spotkania :wine: :) . Wakacje zblizaja sie wilelkimi krokami wiec moznaby cos wykabinowac.
Ariel napisał/a: | w końcu o to chodzi aby optymistycznie nastawiać się do życia pomimo wielu przeciwności |
masz racje nalezy byc optymista ale no kurcze nie zawsze to wychodzi, bede sie przynajmniej starać ! a to juz chyba cos? :cool:
Mnie dzis czeka nauka ale tak ciezko sie do niej zabrac .... :help:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Ariel
|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 13:46
|
|
|
Angel napisał/a: | masz racje nalezy byc optymista ale no kurcze nie zawsze to wychodzi, bede sie przynajmniej starać ! a to juz chyba cos? :cool: |
zdecydowanie trzeba próbować, pomimo trudności zawsze znajdzie się coś co pozytywnie nastroi, chociażby to forum :spoko: Angel napisał/a: | Mnie dzis czeka nauka ale tak ciezko sie do niej zabrac .... :help: |
to na pocieszenie :biggreen: , nie tylko Ty musisz się uczyć :book: :biggreen:
a co do tego spotkania to najpierw to trzeba urzeczywistnić na forum :)
Angel napisał/a: | No to musimy wypić wirtualnie BRUDZIA no jak sadzisz? |
|
Ostatnio zmieniony przez Ariel Pon 14 Maj, 2007 13:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|