|
Bielactwo - vitiligo.com.pl
Bielactwo nabyte, leczenie, zdjęcia, forum
|
Dlaczego warto się zarejestrować |
Autor |
Wiadomość |
Czesiu
Administrator
imie: Grzegorz
|
Wysłany: Czw 02 Mar, 2006 16:47 Dlaczego warto się zarejestrować
|
|
|
Witając na forum vitiligo chciałbym zachęcić do zakładania własnych kont, co nie jest obowiązkowe, ale przydatne i daje dodatkowe korzyści. Aby założyć konto wystarczy podać nick, płeć i ważny adres pocztowy, na który zostanie wysłany klucz aktywacyjny. Informacje można uzupełniać w swoim profilu w pasku narzędzi.
A oto ograniczenia dla niezarejestrowanych osób, które nie mogą:
- edytować i kasować swoich postów,
- przeglądać statystyk forum, listy i profilów zarejestrowanych użytkowników,
- zakładać nowych tematów, przez co i własnych ankiet (mogą odpowiadać w istniejących tematach),
- w odpowiedziach umieszczać uśmieszków i formatować tekstu przez BBCode,
- używać funkcji "szybka odpowiedź",
- ogladać "dymków" z podglądem pierwszego i ostatniego postu w temacie.
Czesiu |
|
|
|
|
beata
Gość
|
Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 18:26 nie mogę się zarejestrować
|
|
|
usiłuję się zarejestrować, ale nie mogę - wypełniam wszystkie rubryki oznaczone * przepisuję kod (3926) tak widzę na ekranie. a system odpowiada, że nieprawidłowy kod. Co mam zrobić - chcę zadać pytanie na forum? |
|
|
|
|
Czesiu
Administrator
imie: Grzegorz
|
Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 22:50
|
|
|
Witam, można zadać pytanie bez rejestracji. Mozna tez skontaktowac sie ze mną przez gg lub maila czesiu81(malpa)tlen.pl zalozymy konto w inny sposob. Pozdrowionka |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|