Zamknięty przez: Czesiu Śro 29 Lis, 2006 13:35 |
Alias - drugi adres |
Autor |
Wiadomość |
Czesiu
Administrator
imie: Grzegorz
|
Wysłany: Czw 16 Mar, 2006 16:05 Alias - drugi adres
|
|
|
Witajcie!
W celu zwiększenia popularnosci strony istniejej możliwość zastosowania tzw. aliasów, dzięki czemu:
- na stronę będzie można wejść również przez inny adres (www.vitiligo.ovh.org musi działać dalej),
- strona będzie widoczna w wyszukiwarkach (takie są założenia).
Teraz musimy tylko zdecydować się nazwę domeny. Wybrałem, wydaje mi się, najlepszą ofertę ze strony www.xt.pl Możliwości są takie, jak widnieją w ankiecie. Dla przykładu, jeśli wybierzemy domenę xt.pl, wówczas na stronę będzie można wejść wpisując alias (adres): www.vitiligo.xt.pl Ciekawa, chociaż może się okazać kłopotliwa, jest domena go.pl - wtedy można by mieć taki alias: www.vitili.go.pl albo oczywiście www.vitiligo.go.pl
Jak Wam się to widzi? Zachęcam do głosowania i zabierania głosu.
Czesiu |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
pole1: 7
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 27 Lut 2006 Posty: 143 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 11:29 To znowu ja! :D
|
|
|
Czesiu z tymi aliasami to jest wspaniała sprawa. Zresztą sam o tym wiesz. Ja prowadze takiego małego mojego blogika (tak z nudów) i do tej pory miałam bardzo małą frekwencję, a teraz jestem wpisana w aliasy na (nie pamietam dokładnie) 1i.pl i od razu jest więcej ludzi Strasznie się teraz cieszę jak otwieram strone, a tu nowe komentarze, nowe wpisy. Stronka ożywa.....ja wraz z nią. Pozdrawiam po stokroć. Zapomnialam najważniejszego napisać : wszyscy jak jeden mąz dziękujemy BARDZO Czesiowi za jego wkład i za to ,że zajmuje się chatami,forem, wszystkim w sposób tak rzetelny i odpowiedzialny. :D (ale się podlizałam) [fajna buzka] |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
imie: Katarzyna
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 26 Lut 2006 Posty: 220 Skąd: Sędziszów Młp
|
Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 21:23
|
|
|
:twisted:
to ja nie bede gorsza , hihihih i tez sie podliże a co mi tam......
Czesiek jest debeściak a jego wiedza o bielactwie jest porazająca , i dzieki za czas i cierpliwość
Kaśka |
|
|
|
|
mrjinks
|
Wysłany: Czw 25 Maj, 2006 18:00
|
|
|
Kurcze, za szybko zacząłem pisać uwagi odnośnie forum w innym dziale :|, no ale sądze, że Pan Czesiu to przeniesie tu :). Ja bym zamiast 1000 aliasów proponowal jakąś domene i podpiąć pod to serwis pod ovh?:) |
|
|
|
|
Czesiu
Administrator
imie: Grzegorz
|
Wysłany: Czw 25 Maj, 2006 18:24
|
|
|
mrjinks, z tymi aliasami na ovh jest jakos dziwnie, dlatego do tej pory nie wybralem nic. W faq pisza ze mozna z nich korzystac, na forum, ze nie. Teraz wydaje mi sie, ze jednak nie bedzie nowego aliasu, tylko ustalimy jakas nowa domene, bo jak juz pisalem miejsce sie konczy w bazie. Wszystkie sugestie i propozycje mile widziane. |
|
|
|
|
mrjinks
|
Wysłany: Czw 25 Maj, 2006 18:36
|
|
|
Jak coś, to mogę zaoferować oplacany przezemnie hosting, miejsca masę... nazwa.pl, więc solidnie, w tej chwili tylko sobie strugam tam 667.pl i forum.667.pl, gdybyś zarejestrował domenę, to można to podpiąć i przenieść forum :).
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|