Czesc,wolalbym was w innej okolicznosci poznac no ale coz... |
Autor |
Wiadomość |
User2578
|
Wysłany: Śro 04 Wrz, 2013 17:47 Czesc,wolalbym was w innej okolicznosci poznac no ale coz...
|
|
|
Witam
Jestem Łukasz z Płocka mam 22 lata,obecnie studiuje w tym roku licencjat :) wszystko fajnie ukladalo się ale... niestety stwierdzono u mnie bielactwo, mam plamki na rekach i z tylu plecow,jezeli ktoś będzie tak mily to proszę pomagać mi swoimi cennymi radami :) w temacie który zalozylem:)
Pozdrawiam ! :) |
Ostatnio zmieniony przez Czesiu Nie 19 Lut, 2017 21:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
arabika
ania
imie: ania
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Maj 2013 Posty: 262
|
Wysłany: Śro 04 Wrz, 2013 20:44
|
|
|
hej. jesli chcesz cenne rady to proponuje ci przeczytac tematy : bielactwo - proba wyjasnienia procesu powstawania bielactwa, tam znajdziesz porady JanaBiela, zapoznaj sie z nimi a wiele zrozumiesz. zrob sobie notatki i zacznij sie do nich stosowac. Nie ma sensu powielac tego samego tematu. a tam kazdy sobie pomaga i wymienia sie swoim radami. ) jak masz jakies zapytania to tam je kieruj a na pewno ktos odpisze i pomoze. ) |
|
|
|
|
Jagoda
Jagoda
imie: Jagoda
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 55
|
Wysłany: Śro 04 Wrz, 2013 20:57
|
|
|
Witam Cię serdecznie ,i na przekór wszystkiemu cieszę się ,że się poznajemy .Bielactwo to nie powód do strzelania fajerwerków ,ale poznałam pare osób w gorszych okolicznościach .Z moich doświadczeń młode plamy bielacze maja większe szanse odzyskac barwnik niż nieleczone . Przy smarowaniach trzeba uważac na brzegi plam ,żeby nie powstały ciemniejsze obwódki . |
|
|
|
|
|