|
Bielactwo - vitiligo.com.pl
Bielactwo nabyte, leczenie, zdjęcia, forum
|
Witam wszystkich |
Autor |
Wiadomość |
Baltazar
|
Wysłany: Czw 14 Maj, 2009 18:04 Witam wszystkich
|
|
|
Chciałem wszystkich powitać.Bielactwo nabyte dotknęło mnie nie dawno,sam sobie zdiagnozowałem,było to mało sympatyczne doświadczenie,zważywszy ,że to ja niedługo będę leczył ludzi.Obecnie w wolnej chwili doczytuje co to w ogóle jest,ogólnie z tego co zauważyłem mało jest konkretów,a i etiologia nieznana.Wiadomo nie jest to choroba śmiertelna.Mi przez tydzień z 2 milimetrowych punkcików powstały plamy 3 x 4 mm Najgorsze jest ,ze to się dzieje na moich oczach :neutral:
Czy ktoś wie jak spróbować powstrzymać rozprzestrzeniania się odbarwień?
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
agniesia0685
|
Wysłany: Czw 14 Maj, 2009 19:35
|
|
|
;) |
Ostatnio zmieniony przez agniesia0685 Wto 22 Lut, 2011 09:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
xmati6
pomogl: pomogl
imie: Bartek
|
Wysłany: Czw 14 Maj, 2009 22:33
|
|
|
Jesteś lekarzem... jakim? |
|
|
|
|
Baltazar
|
Wysłany: Pią 15 Maj, 2009 20:09
|
|
|
Jeszcze jestem studentem,teoretycznie do końca września
Stres..,niestety moje studia są bardzo stresujące,nie zmieni się to po studiach,nad czym ubolewam :sad: Chyba,że zatrudnię się jako sprzedawca warzyw
Powiązanie stres plamy jest u mnie na domiar widoczne,co ma związek z przykrymi wydarzeniami w rodzinie..
Dziękuje za powitanie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|