Opcje forum |
Autor |
Wiadomość |
Czesiu
Administrator
imie: Grzegorz
|
Wysłany: Nie 26 Lut, 2006 13:39 Opcje forum
|
|
|
Zanim zaproponujesz jakieś zmiany, zalecane jest przeczytanie FAQ o forum.
Jakie są możliwości? Co można:
- zaproponować kategorię forum, zmianę nazwy już istniejącego
- podyskutować o kolorach (wyglądzie) forum i zaproponować zmiany
- zaproponować temat artykułu (newsa) (lub napisać go), który będzie widoczny na stronie portalu
- pytać o wszystko, czego nie ma wyjaśnionego w FAQ
Wskazane jest krótkie uzasadnienie wysuwanych prozycji.
|
Ostatnio zmieniony przez Czesiu Nie 10 Wrz, 2006 11:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
imie: Katarzyna
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 26 Lut 2006 Posty: 220 Skąd: Sędziszów Młp
|
Wysłany: Nie 02 Kwi, 2006 18:07
|
|
|
hej..
moze powiniśmy napisac coś o wpływie n apsychike, bo ta choroba to choraba duszy... bola nas ludzkie spojrzenai a nie plamy
pozdrawiam |
|
|
|
|
Czesiu
Administrator
|
Wysłany: Nie 02 Kwi, 2006 18:38
|
|
|
Dobry pomysł. Teraz tylko trzeba go zrealizować. Kto jest chętny? Ja moge udostepnic materialy na ten temat (po angielsku). Zainteresowani pisac na maila.
Poza tym ankieta, którą przeprowadza Magda również ma na celu przyblizenie i opisanie tego tematu. Więc bierzemy udział w ankiecie kto nie wzial i czekamy na opracowanie. Moze jakies streszczenie Magda tutaj umiesci :)
Pozdrowienia
Czesiu |
Ostatnio zmieniony przez Czesiu Nie 10 Wrz, 2006 11:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
imie: Katarzyna
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 26 Lut 2006 Posty: 220 Skąd: Sędziszów Młp
|
Wysłany: Pon 03 Kwi, 2006 08:56
|
|
|
Wiem ja mam same dobre pomysły. hihhih
a tak poważnie , to chyba cała ta strona jest dla naszej chigieny psychicznej,,, bo jakoś lzej na duszy zeinni tez wiedzą jak to jest, i ze mozna sie komuś wyzalić,,,,,
Dzięki
Kaska |
|
|
|
|
Siwy
nothing
|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 13:03
|
|
|
;P |
Ostatnio zmieniony przez Siwy Nie 17 Cze, 2007 21:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Czesiu
Administrator
|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 17:54
|
|
|
Cześć, witam na forum. Ten pomysl juz kiedys rozwazalem, ale nie zrealizowalem go ze wzgledu na ograniczona ilosc miejsca w bazie danych, ktore ponadto szybko sie kurczy - jest malo miejsca, bo strona jest na darmowym serwerze. Do czasu az wspolnie zdecydujemy czy (to raczej kwestia czasu), w jakiej firmie i z jaką domeną wynając platny serwer, na ktorym juz bedzie duzo miejsca, luzne rozmowy mozna prowadzic na czacie - czwartki od 21.
Pozdrowienia
Czesiu |
|
|
|
|
yaqoob
|
Wysłany: Śro 31 Maj, 2006 14:19
|
|
|
ja proponuje gdzies dzial z linkami do innych miejsc w sieci o vitiligo
moge zaproponowac juz pierszy:) http://www.vitiligosupport.org/ - naprawde swietne zrodlo informacji, niestety w calosci po angielsku |
|
|
|
|
Czesiu
Administrator
|
Wysłany: Śro 31 Maj, 2006 19:32
|
|
|
Cześć, dział taki można zrobić, ale już istnieje podobna strona http://vitiligo.com.pl/linki.html Jedyny problem, a raczej utrudnienie jest takie, że nie można bezpośrednio dodawać nowych pozycji. Jeśli jednak ktoś zna jakąś ciekawą stronę, może do mnie napisać, wtedy ją umieszczę w odpowiedniej kategorii. Stron jest dużo, ale po angielsku, natomiast po polsku - niewiele. Niestety. |
Ostatnio zmieniony przez Czesiu Nie 10 Wrz, 2006 11:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
yaqoob
|
Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 10:52
|
|
|
rzeczywiscie, nie zauwazylem tej strony
dzialu rzeczywiscie nie ma sensu tworzyc, moznaby ewentualnie w jednym z dzialow stworzyc 'przyklejony' watek na ten temat
pzdr |
|
|
|
|
Czesiu
Administrator
|
Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 11:27
|
|
|
To jest dobry pomysł. Dzięki. Założyłem już nowy temat o linkach na forum Inne tematy. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|