|
Bielactwo - vitiligo.com.pl
Bielactwo nabyte, leczenie, zdjęcia, forum
|
Powitanie |
Autor |
Wiadomość |
sojobo
imie: K.
|
Wysłany: Sob 12 Lut, 2011 18:44 Powitanie
|
|
|
Cześć,
mam 33 lata, na forum wylądowałem ponieważ vitiligo to także mój problem. Pierwsze plamy pojawiły się ok. 7. roku życia; niestety są dość widoczne, ponieważ mam naturalnie dość ciemną karnację. Oczywiście podejmowałem różnie nieskuteczne metody leczenia (od bodziszka począwszy, przez psolareny a na niekonwencjonalnej medycynie skończywszy). Plamy powiększają się bardzo powoli, ale w kilku miejscach są rozległe.
Wiele lat temu pogodziłem się z tym, że moje ciało będzie pokryte plamami... aż przypadkiem trafiłem na to forum.
Nie próbowałem nigdy naświetlania ani Tevaskin, po tym co przeczytałem na forum ożyła iskierka nadziei. Trzymajcie kciuki :)
pozdrawiam użytkowników forum
K. |
Ostatnio zmieniony przez sojobo Sob 12 Lut, 2011 18:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Marzena72
imie: Marzena
|
Wysłany: Nie 20 Lut, 2011 21:36
|
|
|
Witam serdecznie. Życzę powodzenia i dobrych myśli ,bo to dla nas najważniejsze ,aby te nasze plamki zniknęły.
Pozdrowionka |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|