[sprzedam] Tevaskin, zioła z Indii |
Autor |
Wiadomość |
xmati6
pomogl: pomogl
imie: Bartek
|
Wysłany: Pon 25 Sty, 2010 12:57 [sprzedam] Tevaskin, zioła z Indii
|
|
|
Odświeżam temat Tevaskinu bo dużo ludzi pyta czy mam jeszcze Tevaskin...
Cały czas można zamawiać u mnie Tevaskin i zioła, mam około 5 butelek Tevaskinu i 5 paczek ziół.
Dla tych, którzy nie znają mojej historii z chorobą przypominam, że stosowałem te metode Tevaskin UVB zioła przez okolo 5 miesiecy z bardzo dobrym skutkiem, otoz naswietlalem nogi i biodra - dzis juz nie musze ich maskować a mialem spore połacie plam. Na twarzy mialem drobne plamki ktore pokryly sie pigmentem po tym jak posmarowalem je Tevaskinem przed wyjsciem na ostre slonce :)
Obecnie stosuje metode PUVA bo na UVB domowe nie mam jak... i tez jestem zadowolony:) Przed Puva smaruje sie tez Tevaskinem :) |
Ostatnio zmieniony przez Czesiu Wto 26 Sty, 2010 13:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
lolek
|
Wysłany: Pią 26 Lut, 2010 19:34
|
|
|
xmati6,
Witam. Mam pytanie odnośnie tevaskinu i ziół i z Indii. Rozumiem, że tevaskin jest w cenie 99zł plus 5zł za przesyłkę. Czy masz też dostęp do tych ziół z Indii i w jakiej są cenie? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
|
|
|
dani
imie: Dominik
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 12:13
|
|
|
xamati właśnie mi napisał, że zioła będzie miał za ok 10 dni i z przesyłką kosztują 55zł |
|
|
|
|
xmati6
|
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 02:22
|
|
|
Dziś je dostałem i juz dziś wszystko zostało sprzedane. Postaram się zamówić więcej. Są jacyś chętni bo nie wiem czy się opłaca? |
|
|
|
|
jacoo
|
Wysłany: Pią 19 Mar, 2010 21:53
|
|
|
witam. jestem tu nowy ale chętny troche poczytałem o tym cudnym specyfiku i tez chce spróbować, bo żeby wygrać trzeba grać a żeby grać trzeba mieć czym :cool: |
|
|
|
|
kodeina
|
Wysłany: Wto 25 Maj, 2010 10:38
|
|
|
Też chętnie wezmę :) |
|
|
|
|
kacha
pomogl: pomogla
imie: Katarzyna
|
Wysłany: Pią 02 Lip, 2010 12:33
|
|
|
Witam
Również jestem tu nowa,i też bym chciała spróbować-czyli że bym poprosiła o nie też :grin: |
|
|
|
|
slavo
Slavo
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Paź 2007 Posty: 179 Skąd: kraków
|
Wysłany: Pią 02 Lip, 2010 20:34
|
|
|
jacoo napisał/a: | witam. jestem tu nowy ale chętny troche poczytałem o tym cudnym specyfiku i tez chce spróbować, bo żeby wygrać trzeba grać a żeby grać trzeba mieć czym :cool: |
To żaden "cudowny specyfik" bo takiego po prostu nie ma. To zwykły preparat którego zadaniem jest podrażnić skórę i "zmusić" melanocyty do pracy. Bez naswietlania lampami lub na słońcu raczej nie działa. Zwykła piperyna ma podobne działanie. |
|
|
|
|
xmati6
|
Wysłany: Pon 12 Lip, 2010 12:38
|
|
|
slavo napisał/a: | jacoo napisał/a: | witam. jestem tu nowy ale chętny troche poczytałem o tym cudnym specyfiku i tez chce spróbować, bo żeby wygrać trzeba grać a żeby grać trzeba mieć czym :cool: |
To żaden "cudowny specyfik" bo takiego po prostu nie ma. To zwykły preparat którego zadaniem jest podrażnić skórę i "zmusić" melanocyty do pracy. Bez naswietlania lampami lub na słońcu raczej nie działa. Zwykła piperyna ma podobne działanie. |
Nie ma cudownych specyfików, z reguły bielactwo leczy się metodą UVB/słońcę + cokolwiek co powoduje produkcję melanocytów więc Twój post jest bezsensu. Niepotrzebnie tylko odbierasz ludziom nadzieje. |
|
|
|
|
|