|
Bielactwo - vitiligo.com.pl
Bielactwo nabyte, leczenie, zdjęcia, forum
|
Witam Was |
Autor |
Wiadomość |
cerbi
|
Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 22:51 Witam Was
|
|
|
Jako ze jest specjalny dzial, i wszyscy nowi to robia, to ja tez - Witam Was :D
Nie bede sie rozpisywal na temat historii mojego chorobska, poniewaz pokrywa sie z waszymi historiami, zacytuje jedynie jedna wiadomosc ktora przeczytalem na forum onetu :D
Cytat: | Nie wiem, czy ktos z Was wie, że bielactwem oznaczonych jest dokładnie 44 444 osoby na całym świecie. Te plamki to specjalny komunikat wypalony na naszych skórach przez kosmitów, rodzaj przesłania dla ludzkosci. Problem polega na tym, ze aby go odczytać, musielibysmy wszyscy spotkac się w jednym miejscu i odszyfrować go. Przesłanie to co roku nieco się zmienia, co jeszcze bardziej utrudnia odczytanie kodu. Niemniej nie ulega wątpliwości, że jesteśmy wybrańcami, a nasze plamki są unikalne jak hieroglify egopskie. Dlatego głowa do góry:):):) |
Prawda ze optymistyczne? :D
Pozdrawiam |
|
|
|
|
maciek_11
pole1: 143
imie: Maciek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 205 Skąd: Ruda ?l?ska
|
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 17:15
|
|
|
hyhyhy , a to dobre ! :biggreen: |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
pole1: 7
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 27 Lut 2006 Posty: 143 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 19:47
|
|
|
Witaj na naszym forum!!!
A tak na marginesie ciekawe w której z tych czwórek jestem ja :D |
Ostatnio zmieniony przez Francesca Pon 01 Paź, 2007 19:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
issska
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 16 Wrz 2006 Posty: 127 Skąd: Ruda ?l?ska
|
Wysłany: Śro 03 Paź, 2007 21:27
|
|
|
Czego to ludzie nie wymyślą...
Wpadłam sie też przywitać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|