ludkowie co z tym chatem...?? |
Autor |
Wiadomość |
arreeczek
arreeczek
imie: Arek
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Maj 2007 Posty: 51 Skąd: z tamt?d:P
|
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 11:25 ludkowie co z tym chatem...??
|
|
|
hey chyba juz 3 czwartki z kolei jak wchodze na chat pisze ze niestety jestem na nim SAM :( :placze: co się dzieje?? coś sie zmienilo czy co i ja nic nie wiem;P :krzeselko: tęskno mi za wami ;) wchodzcie na chat, na pewno znajdziecie chwile w czwartkowe wieczory zeby poklikać... pozdrawiam... :spoko: :zdrówko: |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
imie: Katarzyna
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 26 Lut 2006 Posty: 220 Skąd: Sędziszów Młp
|
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 17:39
|
|
|
Witaj Arku!
No niestety sama musze przyznać, że czat nie hula jak powinien... ja chwilowo mam problemy sprzętowe i nie dam rady wpadać .. ale staram sie jak moge i pzrypominam swoim znajomym z bielactwem na gg ze jest czat no ale nikogo na siłe nie zaprowazde.. musimy sie nad tym zastanowic
buśka i do sklikania |
|
|
|
|
Ariel
imie: Ariel
|
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 23:07
|
|
|
Hej Arek,
arreeczek napisał/a: | co się dzieje?? coś sie zmienilo czy co i ja nic nie wiem;P tęskno mi za wami |
nic się nie zmieniło, czat jest nadal w czwartki o 21.00 na polchacie... (a Ty w nas krzesełkiem ojojojoj)... myślę, że może nie ta pora i nie ten dzień... spróbujemy rozruszać towarzystwo propozycją zmiany "czasu projekcji":) zobaczymy czy to kwestia terminu :)
pozdrawiam
A |
|
|
|
|
Pola
|
Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 23:27
|
|
|
No przyznaję się, że jeszcze nigdy nie byłam na czacie, bo 21, to jak dla mnie trochę za wcześnie. Ale postaram się kiedyś do Was dołączyć! :grin: |
|
|
|
|
|