Plamy na j?drach |
Autor |
Wiadomość |
crown21
|
Wysłany: Sob 10 Maj, 2008 19:17 Plamy na jądrach
|
|
|
Witam wszytskich.
Ciekawi mnie czy ktoś z Was posiada plamy w "tych" miejscach? mój worek mosznowy i nieco napletka ( aż mi głupio o tym pisać) jest pokryty plamami. nie ukrywam ze powróciłem niejako do próby zwalczenia plam bo kilku latach "zawiechy"-znaczy było mi wszytsko jedno. nieważne.... jakis czas temu zauwazyłem dwie małe plamki, nowe plamki,tam na mosznej, no i postanowiłem działać.
Od miesiaca stosuje Vitix ( który ponoć bez naswietlania nie daje efektów, ale z kolei jąder naswietlać nie moge-tak pani lekarz powiedziała- i tu koło sie zamyka) i póki co bez zmian, no ale cóz...trzeba spróbować wszytskiego.
Nie ukrywam że jestem mega , mega zakompleksiony no punkcie tych plam , chociaz wiem ze ludzie miewająplamy na całym ciele, wiec niby nie jest tak źle, no ale taki jestem . no i mam równiez plamke na prawej powiece i tam tez stosuje Vitix... acha i tak dla ścisłosci plamy pojawiły sie jakies 6 lat temu , stosowałem na poczatku masc ( której nazwy nie pamietam ) i zwatpiłem po kilku miesiacach ....teraz próbuje znowu, wszak do odważnych swiat należy. Czekam na Rady , Sugestie , Opinie.....Z góry dzieki !! |
|
|
|
|
KiTeQ
|
Wysłany: Nie 11 Maj, 2008 21:09
|
|
|
Ja też mam plame w tych miejscach, tzn nie na jądrach . Kiedyś po naświetlaniach pojawiła mi się mała plama pigmentu ale przestałem naświetlania. Teraz zaczynam znowu się naświetlac w tym miejscu i zobacze jak się spisze. |
|
|
|
|
crown21
|
Wysłany: Pon 12 Maj, 2008 12:55
|
|
|
Ok, wielkie dzieki KiTeQ. Daj znać jakie osiągnąłeś efekty po naświetlaniu !! hej |
|
|
|
|
Abi
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 20 Mar 2008 Posty: 542
|
Wysłany: Pon 12 Maj, 2008 21:59
|
|
|
a takie naświetlania nie uszkadzają jąder? nie można się przez to nabawić bezpłodności przypadkiem? |
|
|
|
|
KiTeQ
|
Wysłany: Wto 13 Maj, 2008 21:41
|
|
|
no mi się jądra nie naświetlają więc się nie boje. Swoją drogą zastanawiam się jak dziewczyny by reagowały na coś takiego :wink: |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
imie: Katarzyna
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 26 Lut 2006 Posty: 220 Skąd: Sędziszów Młp
|
Wysłany: Śro 14 Maj, 2008 11:59
|
|
|
ale kiteQ na co mają reagować?
na plamy czy na naswietlanie? już taki watek jest panowie na forum...
http://vitiligo.com.pl/fo...damsko+m%EAskie |
Ostatnio zmieniony przez Berta Śro 14 Maj, 2008 17:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Abi
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 20 Mar 2008 Posty: 542
|
Wysłany: Śro 14 Maj, 2008 14:05
|
|
|
ja bym nie zwracała uwagi na pewno