|
Bielactwo - vitiligo.com.pl
Bielactwo nabyte, leczenie, zdjęcia, forum
|
Chwilowy przestój forum |
Autor |
Wiadomość |
Czesiu
Administrator
imie: Grzegorz
|
Wysłany: Śro 07 Sie, 2013 20:57 Chwilowy przestój forum
|
|
|
Cześć
Dzisiaj forum nie było dostępne z powodu przekroczenia wielkości bazy danych. Żeby nie płacić za większą bazę danych, tymczasowo wyłączyłem wyszukiwarkę - do czasu aż znajdę sposób na zmniejszenie wielkości bazy danych lub aż do podjęcia decyzji, w czym możecie mi pomóc, że jednak trzeba ją powiększyć.
Pozdrawiam,
Czesiu |
Ostatnio zmieniony przez Czesiu Nie 19 Lut, 2017 20:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
raw
|
Wysłany: Czw 08 Sie, 2013 10:01 Re: Chwilowy przestój forum
|
|
|
Czesiu napisał/a: | Cześć
Dzisiaj forum nie było dostępne z powodu przekroczenia wielkości bazy danych. Żeby nie płacić za większą bazę danych, tymczasowo wyłączyłem wyszukiwarkę - do czasu aż znajdę sposób na zmniejszenie wielkości bazy danych lub aż do podjęcia decyzji, w czym możecie mi pomóc, że jednak trzeba ją powiększyć.
Pozdrawiam,
Czesiu |
Jaki jest limit pojemności bazy, 100MB? Może warto przejść na inną bazę np. sqlite? W grę wchodzi jeszcze optymalizacja bazy, pozbycie się nieaktywnych kont (> rok)/"zbędnych" rekordów.
Mam własny serwer, którego praktycznie nie używam. Jeżeli chcesz, to mogę Ci wydzierżawić trochę miejsca. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|