witam jestem mayor |
Autor |
Wiadomość |
mayor
|
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007 15:01 witam jestem mayor
|
|
|
hej jestem nowy co prawda nie choruje na vitiligo ale interesuje sie tym schorzeniem poprzez to iz jestem wieloletnim fanem Michael Jacksona a jak wiadomo Mike choruje na vitiligo zapraszam do wymiany poglądów :) |
|
|
|
|
Clio
pole1: 310
imie: Agnieszka
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 15 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007 17:39
|
|
|
Witaj..Michal o ktorym piszesz, ktory moim zdaniem ma jedynie super glos, zrobil wszystko by sie wybielic na wlasne zyczenie. W naszym przypadku jest zupelnie inaczej. Moim zdaniem, kiepska wymowka z jego strony...no ale juz go za klamstwa zycie pokaralo. Nie warto sie nasmiewac z niczyjego nieszczescia...mam nadzieje, ze Twoje pytanie bylo szczere i rzeczywiscie Cie bielactwo interesuje..w kazdym razie tez lubie jego kawalki.
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Clio Czw 06 Wrz, 2007 17:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
imie: Katarzyna
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 26 Lut 2006 Posty: 220 Skąd: Sędziszów Młp
|
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007 20:15 hmmm
|
|
|
ja tez w to kiedyś wierzyłam ze wielki Jacko ma bielactwo, było mi zlej na duszy, ale to bujda! mu nie obłązimy ze skóry a on oblazł, pamietacie jak nosił takie rekawiczki białe? wtedy mu skóra carna złaziła! jako artyste go cenie ale jako ludzia nie bardzo!
buśka |
|
|
|
|
issska
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 16 Wrz 2006 Posty: 127 Skąd: Ruda ?l?ska
|
Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007 18:26
|
|
|
hej witam
Też słyszałam że Michael miał bielactwo, ale tak sobie myślę że on jednak przekombinował zmianę koloru skóry - chciał być jaśniejszy, a stał się blady jak śmierć, co , w połączeniu z komplikacjami po operacjach plastycznych równa się koszmar! |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
pole1: 7
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 27 Lut 2006 Posty: 143 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2007 09:40
|
|
|
Witaj w naszej załodze! :) A ja oglądałam wiele zdjęc i dużo czytalam o tym majkelowym bielactwie i jakoś w to wierzę. Oglądałam też słynny wywiad z Oprah kiedy Michael wyjawił swoją tajemnicę "wybielenia". Niby po co mialby to robić ot tak? Tyle lat śpiewał i zrobił karierę jako czarny, więc nie mial żadnego powodu. A nos? Myślę, że chciał się z nim rozprawić, ponieważ nie pasował on (taki typowo murzyński kartofel) do reszty ciała - albo po prostu ktoś mu tak doradził jak to sie doradza gwiazdom... sama nie wiem ;/ ale bardziej skora jestem żeby mu uwierzyć. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Ashley93
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Wrz 2007 Posty: 9 Skąd: Konin
|
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2007 22:20
|
|
|
Też słyszałam o tym jego "wybielaniu" .Tak naprawde to nie wiem jak to jest.Trzeba byloby sie go spytać :grin: Ja raczej wierze w wersje wybielenia na siłe. My niestety jesteśmy w innym przypadku niż Michael.
Witam na forum! |
|
|
|
|
Kasiak
imie: kasia
|
Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 07:18
|
|
|
prezgladalam kiedys informacje o jacsonie absotultnie wierze w to ze cierpi na vitiligo...pozdrawiam cie Mayor!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=q74bZPSzeLQ
LiesRunSprintsButTheTruthRunsMarathons*MJ |
|
|
|
|
Clio
|
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2007 14:18 skad w nas tyle naiwnosci ??
|
|
|
Nie moge tego pojac, ze mozna w jego bielactwo tak wierzyc... Sory za szczerosc....ale w glowie mi sie to nie miesci... |
Ostatnio zmieniony przez Clio Pią 14 Wrz, 2007 14:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
maciek_11
pole1: 143
imie: Maciek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 205 Skąd: Ruda ?l?ska
|
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2007 22:10
|
|
|
Clio, sa rzeczy na niebie i ziemi o ktorych sie nie snilo fizjologom - jak mawial Ferdek Kiepski ;) ja tez mam wyrobiony poglad na tego typka ale.. kto wie ! moze faktycznie jest jednym z nas ..? fuckvitiligo
pozdr 4 u |
|
|
|
|
Clio
|
Wysłany: Sob 15 Wrz, 2007 13:00 Na wesolo
|
|
|
Moze rzeczywiscie za powanie podeszlam do tematu ;) A Ferdek ma duzo racji he he ;)
Pozdro 4 U |
|
|
|
|
Ariel
imie: Ariel
|
Wysłany: Sob 15 Wrz, 2007 19:56 off top
|
|
|
Clio, Maciek, mayor, issska, Berta, Francesca, Ashley93, kasiak...
rozwijacie nowy temat w tym wątku, załóżcie nowy temat w odpowiednim dziale... bez off topów proszę.
Pozdrawiam
A |
|
|
|
|
|