Witam wszstkich :) |
Autor |
Wiadomość |
Kamilek:)
|
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009 00:21 Witam wszstkich :)
|
|
|
Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie .
Co prawda już dosyć dawno się tutaj zarejestrowałem, ale musiałem się w końcu przywitać , bo nie wypadało tak dłużej.
Trafiłem na to forum szukając informacji o metodach leczenia naświetlaniem oraz metodami farmakologicznymi. Również interesował mnie aspekt podejścia ze strony psychologii.
Nie zawiodłem się, forum jest mocno rozbudowane, informacji jest wiele i panuje miła atmosfera.
Mam nadzieję, że któregoś dnia, gdy wejdę na to forum znajdę informację o cudownym lekarstwie :biggreen:
Bielactwo dopadło mnie 6 lat temu, po tym jak znamię Suttona uległo zmianom.
Od tego czasu próbuję czasami leczyć się,
natomiast szczególnie w lato się smutam , innym razem staram się nie myśleć o tym oraz akceptować wszystko takim jakim jest, a tak w głębi serca mam iskierkę nadziei, że kiedyś proces zacznie postępować ale w odwrotnym kierunku.
Myślę, że dalej tutaj będę czytał ciekawe informacje, a Wy pomożecie mi w różnego rodzaju niejasnościach które mi się nasuną :) |
|
|
|
|
be_st
|
Wysłany: Śro 11 Lis, 2009 13:51
|
|
|
Witaj Kamilek!Wśród 'swoich' zawsze jest łatwiej.Latem rzeczywiście bielactwo bardziej 'boli'.Widać to nawet na forum.Latem post za postem,a teraz emocje wyblakły,jak skóra bez słońca. Trzymaj się.Będzie dobrze. |
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 10:57
|
|
|
Tak to prawda, wśród swoich zaczynam się czuć jak równy gość |
|
|
|
|
milka37
imie: Kamila
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 25 Cze 2009 Posty: 43 Skąd: obecnie Wawa
|
Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 15:39
|
|
|
Kamilek:), miło mi :) ja tu chyba jestem jedną z nielicznych osób pozytywnie nastawioną do łatek :P I wiesz, zauważyłam ostatnio, że niektóre plamki się repigmentują (co prawda nie jestem z tego bardzo zadowolona :P ), widać podejście też ma znaczenie. Mniej stresu :)
pozdrawiam |
|
|
|
|
alenda
imie: Olcia
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 09 Wrz 2009 Posty: 134 Skąd: ?l?sk
|
Wysłany: Śro 09 Gru, 2009 20:57
|
|
|
Witaj. ano ja też w lato miewam dołki, ale szybko mijają :) |
|
|
|
|
Zenee
imie: Lidia
|
Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 18:54
|
|
|
zle wpisano moja date urodzenia o kilka lat wczoraj sie zorientowałam ze jestem dużo starsza |
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 18 Gru, 2009 18:30
|
|
|
alenda napisał/a: | ja też w lato miewam dołki, ale szybko mijają |
Mnie nie tak szybko, ale grunt w takich chwilach to ograniczenie czasu przeznaczonego na rozmyślanie o tym co dołujące i znalezienie sobie pożytecznego zajęcia. Czasem pomaga :) |
|
|
|
|
|