[mazowieckie] Chętni do na?wietlania z okolic Piaseczna |
Autor |
Wiadomość |
Ewelina177
imie: Ewelina
|
Wysłany: Czw 06 Sty, 2011 14:22 [mazowieckie] Chętni do naświetlania z okolic Piaseczna
|
|
|
Witam,
Od bardzo dawna choruje na bielactwo. Przez około 2 lata chodziłam na terapię do pani Bourian. Naświetlałam się lampą UVB co przynosiło wspaniałe efekty, niestety musiałam przerwać terapię ponieważ nie mam czasu aby dojeżdżać do Warszawy i jest bardzo drogo.
Teraz planuje kupno lampy taka jak posiada Bourian w swoim gabinecie jednak jest ona bardzo dorga i jestem ciekawa czy byli by jacyś chętni na naświetlanie za na prawdę drobną opłatą dużo niższą niż u Bourian?
W razie czego proszę o kontakt na: ewelina177@gmail.com lub PW.
Pozdrawiam
Ewelina S. |
|
|
|
|
Justwannalive
|
Wysłany: Śro 16 Lut, 2011 12:28
|
|
|
Mógłby mi ktoś powiedzieć czy ta przychodnia na towarowej jeszcze istnieje?
Korzystając z okazji, że przyjechałem do Warszawy, postanowiłem odwiedzić centrum Jupiter i zobaczyć, dopytać się coś w owej przychodni/centrum urody?, a jedyne co tam znalazłem to były sklepy z meblami. Obszedłem budynek szukając innego wejścia, bez rezultatów. |
|
|
|
|
slavo
Slavo
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Paź 2007 Posty: 179 Skąd: kraków
|
Wysłany: Śro 16 Lut, 2011 22:51
|
|
|
Nic nie straciłeś i niczego byś się nie dowiedział. Na wizytę czeka się pół roku. Dla mnie ten salon piękności na towarowej to wielka ściema. |
|
|
|
|
Ewelina177
imie: Ewelina
|
Wysłany: Czw 05 Maj, 2011 18:58
|
|
|
przychodnia istnieje ale nie mam szans żeby się dostać tak odrazu, trzeba czekać na wizytę, a pozatym od doktor Bourion to się nie można nic konkretnego dowiedzieć. Przez 3 lata chodziłam do niej na terapię jeszcze w Konstancinie Jeziornie efekty były ale później przestała się mną intersować i w ogóle nie zmieniała mi czasu naświtetlania. dlatego też posanowiłam zamówić sobie taka samą lampę do domu i naświetlać się na własną rękę. Bardziej się to opłąca niż chodzenie do niej na naświetlanie i płącenie. Lampę już mam zamówioną, czekam tylko na śwetlówki. Jeśli ktoś jest zaintersowany to jestem w stanie ją udostępnić. |
|
|
|
|
Karolak
imie: Karolina
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 12 Lis 2009 Posty: 414 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: Czw 05 Maj, 2011 20:58
|
|
|
Co to za nazwa lampy?
Ja posiadam Medisun 80 UVB 311 NM w domu;)) |
|
|
|
|
xmati6
pomogl: pomogl
imie: Bartek
|
Wysłany: Sob 14 Maj, 2011 07:59
|
|
|
Karolak napisał/a: | Co to za nazwa lampy?
Ja posiadam Medisun 80 UVB 311 NM w domu;)) |
i jak efekty? mozesz coś więcej o tym napisać? |
|
|
|
|
Arerra
|
Wysłany: Śro 20 Lip, 2011 18:22
|
|
|
Czesc Kochani. Ja tez choruje na bielactvvo.Juz jakies 16 lat. Dolujace to.Szczegolnie latem. Chciala bym zamovvic Dermotan z Tovvarovvej bo czytalam ze svvietnie maskuje plamy. Niestety przez telefon povviedziano mi ze jest tylko dla pacjentovv. Mieszkam vv Szvvecji i nie stac mnie na vvyjazd do VVarszavvy. Czy jest tu na forum ktos kto sie tam leczy i mogl by pomoc mi zdobyc ten Dermotan ? Prosze ludziska pomozcie. Ja vvysle pieniazki. Jako piervvsza jesli tak vvolicie. Pozdravviam VVas vvszystkich cieplutko.
[ Dodano: Czw 21 Lip, 2011 08:53 ]
Ej :( ludziki kochane pomozcie mi prosze. Podaje moj mail. arerra@wp.pl Pomozcie...
[ Dodano: Czw 21 Lip, 2011 08:53 ]
Ej :( ludziki kochane pomozcie mi prosze. Podaje moj mail. arerra@wp.pl Pomozcie... |
|
|
|
|
|