Chat |
Autor |
Wiadomość |
Czesiu
Administrator
imie: Grzegorz
|
Wysłany: Śro 29 Mar, 2006 18:42 Chat
|
|
|
Witajcie
Wstępny termin spotkań na czacie ustalilismy na niedziele wieczorem. Jeśli komuś nie pasuje ten termin, może tutaj zaproponować inny, wtedy przedyskutujemy to i naniesiemy poprawki. Pozostaje jeszcze do ustalenia forma udostepniania zapisów rozmów. Istnieje mozliwość umieszczania ich w postaci załączników na forum i będą mogły je ściągać osoby zarejestrowane. Za zgodą uczestników możemy też umieszczać na forum fragmenty rozmów, ale to zostawiam do dyskusji.
Czesiu |
Ostatnio zmieniony przez Czesiu Nie 10 Wrz, 2006 13:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Francesca
WAGA
pole1: 7
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 27 Lut 2006 Posty: 143 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Pią 31 Mar, 2006 19:21
|
|
|
Jak dla mnie niedziela jest okey, o ile siostra nie zjedzie z dzieciakami. ;) Pozdrowionka i do zobaczenia na chacie Czesia. :wink: |
Ostatnio zmieniony przez Francesca Wto 02 Maj, 2006 18:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Berta
Katarzyna
imie: Katarzyna
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 26 Lut 2006 Posty: 220 Skąd: Sędziszów Młp
|
Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 19:43
|
|
|
Hej!
mi w zasadzie niedziela też pasuje, o ile dobije sie do komputera....... choć latem moze byćtrudno znaleść czas o 20, pozrwiam waś moćno i do sklikania
Kaśka |
|
|
|
|
Czesiu
Administrator
imie: Grzegorz
|
Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 18:45
|
|
|
Witajcie
Termin uległ zmianie. Ponieważ niedziela okazała się niezbyt szczęśliwym rozwiązaniem, ustalamy, że szansę dostaje czwartek, a godzina będzie wstępnie 9 wieczorem. Uwagi, komentarze, propozycje oczekiwane w tym temacie lub bezpośrednio na czacie, na którego serdecznie zapraszam.
Pozdrowienia
Czesiu |
|
|
|
|
Kumciaki
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 19 Lip 2009 Posty: 253
|
Wysłany: Wto 28 Lip, 2009 20:21
|
|
|
Co w końcu z tym czatem? Bo już nie wiem. A tak na marginesie to piszcie na tym czacie , zwykle jak ja jestem to nikogo nie ma i nie mam z kim pogadac :sad: |
|
|
|
|
|